Sea Fresh Retail

Sea Fresh Retail is dé professionele partner voor een compleet assortiment verse en diepvriesvis voor de retailmarkt. Niet alleen voor naturel of gepaneerde visproducten, maar daarnaast onderscheidend in het ontwikkelen en produceren van aansprekende én unieke visconcepten. Sea Fresh Retail is onderdeel van Sea Fresh, een internationaal opererend, toonaangevend bedrijf op het gebied van import, export en distributie van allerlei soorten vis.

Ons Product

Sea Fresh Retail werkt met duurzame vissoorten uit alle hoeken van de wereld, om een zo breed mogelijk assortiment te kunnen bieden. Zalm gekweekt in de Noorse Fjorden, kabeljauw gevangen rond IJsland en Noorwegen, garnalen gekweekt in Azië, scholfilet uit de eigen Noordzee; onze vis is duurzaam en altijd van de beste kwaliteit.

Onze Innovatie

Sea Fresh Retail zet sterk in op eigen productontwikkeling. Op die manier zijn wij het beste in staat de retailer constant te voorzien van vernieuwend en onderscheidend vermogen. Mooie visconcepten voor het BBQ seizoen of bijvoorbeeld kerst, onze visie is breed, wij bieden een ruime keuze in ons assortiment.

Onze Productie

Met onze eigen productiefaciliteiten kunnen wij voldoen aan de hoogste kwaliteits- en hygiënenormen. Sea Fresh Retail produceert en verpakt ‘in company’ en is daarvoor IFS Higher Level gecertificeerd. Onze processen en producten voldoen aan de hoogste eisen van voedselveiligheid en kwaliteit.

Onze Verpakking

Verpakking en presentatie zijn een essentieel onderdeel van het product. Wij produceren zowel onder private label als eigen merk. Wat betreft verpakkingen zijn er veel mogelijkheden, van kunststof tot aluminium tray en van zak tot kartonnen doosje.

Kortom, Sea Fresh Retail
ontzorgt de retailer van A tot Z!

Assortiment

Sea Fresh Retail produceert een compleet assortiment verse en diepvries-visproducten. Onze producten zijn in vier categorieën verdeeld.

Geniet van duurzame vissoorten op zijn puurst, dus zonder bewerkingen. Naturel verpakt en voor de consument op allerlei manieren te bereiden.

Bekijk onze naturel producten

Heerlijke vis in een krokant jasje. Eventueel door ons al voorgebakken. Iedereen is gek op gebakken vis!


Bekijk onze (voor)gebakken producten

Vis bereiden lastig? Niet met onze ‘Easy as Fish’ producten. Deze producten zijn al gemarineerd, gekruid en eventueel verpakt in een handige ovenschaal. Even kort in de pan of oven en eet smakelijk!

Bekijk onze toegevoegde waarde producten

Vis op de BBQ of grill is erg populair. Heerlijke visspiesen of schotels, eenvoudig te bereiden op de BBQ of grill. Eventueel verpakt met een handig aluminium grillplaatje.

Bekijk onze BBQ producten